static-aside-menu-toggler
gkSearch

Aραβικά Εμιράτα & Κατάρ

7ήμερη κρουαζιέρα σε Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ & Μπαχρέϊν με το κρουαζιερόπλοιο MSC Fantasia. 

To MSC Fantasia σας ταξιδεύει σε μέρη μαγευτικά... Στην επιτομή της πολυτέλειας, στα Αραβικά Εμιράτα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

Αναχωρήστε από το Άμπου Ντάμπι, συνώνυμο του πετρελαικού πλούτου και της χλιδής. Το όνομα της πόλης ήταν αρχικά Ντου Ντάμπι (Dhu Dhabi), με τη σημασία του "κατέχω ελάφια", ενώ στην πορεία των χρόνων το πρόθεμα "ντου" αφαιρέθηκε.
Ακολουθεί το Νησί Σιρ Μπανί Γιας, όπου μπορείτε να εξερευνήστε το μεγαλύτερο καταφύγιο άγριων ζώων της Σαουδικής Αραβίας, συμπεριλαμβανομένων των θαλάσσιων χελωνών, γαζέλων, ύαινες, αντιλόπες και άλλα. Απολαύστε εν πλω τις υπηρεσίες του κρουαζιεροπλοίου σας με κυριάρχη την ιταλική φινέτσα πριν πλεύσετε για το Μπαχρέϊν, το οποίο αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος 33 μικρών νησιών στον Αραβικό Κόλπο. Επισκεφθείτε την Ντόχα, την πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη του Κατάρ με πληθυσμό 400.000 κατοίκους. Η Ντόχα είναι η έδρα της κυβέρνησης του Καταρ και του Εμίρη του. Τελευταίο λιμάνι προσέγγισης πριν την επιστροφή σας στο Άμπου Ντάμπι ειναι το Ντουμπάϊ, όπου και θα διανυκτερεύσετε στο ένα από τα επτά εμιράτα που θεωρείται και η μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Το Ντουμπάι είναι το μεγαλύτερο εμπορικό, οικονομικό και τουριστικό κέντρο της χώρας.

Ημέρα Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
1 Άμπου Ντάμπι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - 21:00
2 Νησί Σερ Μπανί Γιας, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 08:00 17:00
3 Εν πλω - -
4 Μπαχρέϊν, Μπαχρέιν 08:00 18:00
5 Ντόχα, Κατάρ 07:00 18:00
6 Ντουμπάϊ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 08:30 Διανυκτέρευση
7 Ντουμπάϊ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - 21:30
8 Άμπου Ντάμπι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 05:00 -

MSC FANTASIA 

MSC Fantasia

  • Χωρητικότητα: 137.936 τόνοι
  • Κατασκευή: 2009
  • Καταστρώματα: 18
  • Μήκος: 333,30 μέτρα
  • Πλάτος: 37,92 μέτρα
  • Ύψος: 66,80 μέτρα
  • Επιβάτες: 3.274 / 4.363
  • Καμπίνες: 1.637
  • Αξιωματικοί & Πλήρωμα: 1.370
  • Αναλογία Επιβατών/Πλήρωμα: 2,3/3,1

 

Το MSC Fantasia δεν είναι στη φαντασία σας, αλλά πραγματικό για ονειρεμένη κρουαζιέρα ζωής !
Το MSC Fantasia είναι κομψό και οικολογικό, εξισορροπώντας τη ζεστασιά και την άνεση της μεσογειακής ατμόσφαιρας με σχεδιασμό αιχμής.
Στην καρδιά του θα βρείτε μια πραγματική πέτρινη πλατεία με ένα εσπρέσο μπαρ που σερβίρει φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα και αυθεντικά παγωτά όπου είναι και το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε μια στιγμή μακριά από το κυνήγι ευκαιριών στις κομψές μπουτίκ και στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών.
Απολαύστε τη μητροπολιτική ατμόσφαιρα των θεματικών μπαρ με σπεσιαλιτέ γκουρμέ και ψυχαγωγία, όπως πιάνο μπαρ, τζαζ μπαρ και αθλητικό μπαρ με βιντεοπαιχνίδια και προβολές ζωντανών εκδηλώσεων. Τα εστιατόρια προσφέρουν μια αξέχαστη γευστική εμπειρία, από το μεγάλο Il Cerchio d'Oro και το οικείο Red Velvet με πραγματικούς πολυελαίους από γυαλί Murano μέχρι και το Cut Butcher's. Ενας τέλειος συνδυασμός υψηλής τεχνολογίας, κομψότητας και άριστων υπηρεσιών.


Το ταξίδι σας με το κρουαζιερόπλοιο MSC Fantasia θα είναι μια πραγματική ανακάλυψη. Για πρώτη φορά σε αυτό το πλοίο μπορείτε να περπατήσετε σε μια σκάλα φτιαγμένη απο κρύσταλλα Swarovski ενω η τεράστια γυάλινη οροφή επιτρέπει στους επιβάτες ν’ απολαύσουν πλήρως την παραμονή τους στο πλοίο βλέποντας τον έναστρο ουρανό. Με 27.000 τμ διαθέσιμα για το επιβατικό κοινό σίγουρα δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε απο τις εν πλω δραστηριότητες περάστε αναζωογονητικό χρόνο στο πολυτελές MSC Aurea Spa, απολαύστε τα γεύματα και τα δείπνα σας σε κάποιο απο τα 5 εστιατόρια, διαλέξτε κάθε φορά κάποια απο τις 4 πισίνες και τα 12 υδρομασάζ και φυσικά απολαύστε τα cocktail σας και τους καφέδες σας στα μπαρ και τις καφετέριες του κρουαζιεροπλοίου.
Για τα ψώνια σας επισκεφθείτε τα εμπορικά καταστήματα, για την διασκέδαση των παιδιών σας υπάρχει ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος παιδικής ψυχαγωγίας και για τα πιο μεγάλα παιδιά διασκεδάστε με ένα προσομοιωτή Formula 1 που θα εκτοξεύσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη. Τέλος για τους λάτρεις του σινεμά,  ένας διαδραστικός 4D κινηματογράφος είναι στην διάθεσή σας καθόλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας.
Για προνομιούχους επιβάτες που ανήκουν MSC Yacht Club υπάρχουν αποκλειστικοί κοινόχρηστοι χώροι με 71 σουίτες, μπαρ, σολάριουμ, 2 τζακούζι, 1 πισίνα Skydome και Lounge με τοίχους από γυαλί, υπηρεσία θυρωρού και πανοραμική θέα στον ωκεανό. Επιπλέον, οι επιβάτες μπορούν να επωφεληθούν από υπηρεσία μπάτλερ, ενός μπάτλερ που θα παρέχει βοήθεια κατά τη διάρκεια του check-in, θα μεταφέρει τις αποσκευές σας, θα φροντίσει την τακτοποίηση των ρούχων σας, θα οργανώσει με απόλυτη λεπτομέρεια ένα παραδοσιακό αγγλικό Τea party για εσάς και τους φίλους σας, θα σας συμβουλεύει για τα πούρα και τα ποτά που θα επιλέγετε, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε ένα ιδιωτικό party.

Οι καμπίνες του κρουαζιερόπλοίου διακρίνονται σε bellafantastica και aurea


Διασκέδαση
4D CinemaArt ArcadeCandy ShopCard RoomCasinoChildrens AreaDiscotequeDuty freeF1 SimulatorInternet PointLibraryOutdoor CinemaPhoto Shops and PhotogalleryPoker RoomPool ShopShopping AreaTeens DiscoVideo Games.

Πισίνες
Covered PoolMain Pool complexTeens Water SlideZen Area,

Συνεδριακά Κέντρα
Business Center – Meeting RoomsEquipped lounges/BarsTheatre,

Σαλόνια & Μπαρ
Cigar RoomCoffee BarIce cream BarJazz BarMain Foyer BarMusic, Piano and Show BarOutdoor and Pool barPrediner BarSports BarWine Bar.

Εστιατόρια
Main restaurantBuffet/Cafeteria/self ServiceMSC Yacht Club Members Dedicated restaurants,
PizzeriaTex Mex Restaurant,

Spa – Relax & Sports
BasketballMSC Aurea SpaPower Walking TrackShuffleboardSolariumSport CenterSquash,
Tennis.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Τιμή από: (κατόπιν επικοινωνίας)
  • Διάρκεια: 7 ημέρες
Διαβάστηκε 1115 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σανγκάη και Σασέμπο Κίνα & Ιαπωνία από το Πεκίνο »

Ας ταξιδέψουμε μαζί!

Βρείτε το ταξίδι που ταιριάζει σε εσάς. Το περιεχόμενο του ιστότοπου μας ανανεώνεται συνεχώς, οπότε μη ξεχάσετε να μας επισκεφτείτε πάλι! Για οποιαδήποτε πληροφορία,