static-aside-menu-toggler
gkSearch

Μετέωρα - Καλαμπάκα - Τρίκαλα - Λίμνη Πλαστήρα

1η ημέρα: Θεσσαλονίκη – Τρίκαλα - Καλαμπάκα

Coach Tour

Συγκέντρωση το πρωί στα γραφεία μας και αναχώρηση για τα Τρίκαλα . Θα επισκεφτούμε το Κουρσούμ Τζαμί, το μοναδικό έργο του μεγάλου Σινάν στον ελλαδικό χώρο, το Ληθαίο ποταμό με την μεταλλική γαλλική γέφυρα, τον πεζόδρομο, την παλιά γειτονιά και το φρούριο με το ρολόι σήμα κατατεθέν της πόλης. Χρόνος για καφέ στα καφέ δίπλα στο ποτάμι και συνεχίζουμε για τη Καλαμπάκα . Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας . Το απόγευμα ελεύθερο στην όμορφη Καλαμπάκα. Περπατήστε στην πόλη και επισκεφτείτε την Βυζαντινή εκκλησία της κοιμήσεως τις Θεοτόκου η οποία χτίστηκε των 10ο αιώνα μ.Χ και επισκεφθείτε το μουσείο φυσικής ιστορίας και μανιταριών. 

2η ημέρα: Καλαμπάκα – Μετέωρα – Λίμνη Πλαστήρα

Travel Meteora Kalampaka 02

Πρωινό και αναχώρηση – ανάβαση για τα Μετέωρα. Είναι τo σπάνιο και μοναδικό γεωλογικό φαινόµενο, όπου υψώνονται βράχοι, σχεδόν κάθετοι στη γη και το οποίο αποτελεί καταφύγιο ερηµιτών από το 12ο µ.Χ. αιώνα. Επίσκεψη στα µοναστήρια. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Λίμνη Πλαστήρα. Ένα  μικρό θαύμα του ανθρώπου και της φύσης .Το εντυπωσιακό φράγμα στη θέση Κακαβάκια, «γέννησε» τη λίμνη Πλαστήρα, που την πλαισιώνουν με εντυπωσιακό τρόπο οι ελατό σκεπαστές κορυφές των Αγράφων. Θα συναντήσουμε γραφικά χωριουδάκια όπως τον Μεσενικόλα, τη Νεράιδα, ενώ η διαδρομή μας μέχρι το Φράγμα και την Πλαζ του Λαμπερού, με τη φύση να δείχνει μεγαλόπρεπα τη μοναδική της ομορφιά είναι εντυπωσιακή. Γεύμα εξ ιδίων σε παραδοσιακή ταβέρνα της λίμνης και επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας .

3η ημέρα: Καλαμπάκα – Χωριά του Κόζιακα

Travel Meteora Kalampaka 03

Πρωινό και αναχώρηση για το Περτούλι και την Ελάτη. Παραδοσιακά χωριά μέσα σε πυκνά δάση με πετρόχτιστα σπίτια και πολλά νερά χαρακτηρίζουν το τοπίο. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε το μοναδικό τοπίο και νωρίς τι μεσημέρι γεύμα εξ ιδίων σε παραδοσιακή ταβέρνα με γίδα βραστή , παϊδάκια, λουκάνικα και χωριάτικες πίτες. Στη συνέχεια αξίζει να κάνουμε μια μικρή στάση για να θαυμάσουμε το Μονότοξο Γεφύρι της Πόρτας, λίγο έξω από το χωριό Πύλη το οποίο έχτισε το 1512 ο Άγιος Βησσαρίων . Συνεχίζουμε με ενδιάμεσες στάσεις για τη Θεσσαλονίκη . Άφιξη αργά το απόγευμα.

 

Ξενοδοχείο  Κατηγ.  Διατροφή Early booking  Τιμή / άτομο  1ο παιδί 2-12
Rex 3* - Καλαμπάκα  3*  Πρωινό 89,00  109,00  69,00
Kaikis 3* - Καλαμάτα  3*  Πρωινό 95,00  115,00 75,00
Orfeas 3_ Καλαμπάκα  3*  Πρωινό 99,00  119,00 79,00
Kosta Famissi 3* - Καλαμπάκα  3*  Πρωινό 99,00  119,00 79,00

 

Παρατηρήσεις: Η εκδρομή πραγματοποοιείται με minimum συμμετοχή 25 ατόμων. Early booking τιμή για όσους κάνουν κράτηση έως 14 μέρες πρίν την αναχώρηση.

 

Περιλαμβάνει:

  • Δύο (2)  διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής Πρωινό ή ημιδιατροφή ανάλογα με την επιλογή σας.
  • Τη μεταφορά , εκδρομές και περιηγήσεις που περιλαμβάνονται στο αναλυτικό μας πρόγραμμα.
  • Έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης ΦΠΑ

 

Δεν περιλαμβάνει:

  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Φόρος διαμονής. Φιλοδωρήματα,  αχθοφορικά.
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και επείγουσας αερομεταφοράς 5€

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Τιμή από: 109 € / άτομο
  • Διάρκεια: 3 ημέρες / 2 νύχτες
Διαβάστηκε 1068 φορές

Ας ταξιδέψουμε μαζί!

Βρείτε το ταξίδι που ταιριάζει σε εσάς. Το περιεχόμενο του ιστότοπου μας ανανεώνεται συνεχώς, οπότε μη ξεχάσετε να μας επισκεφτείτε πάλι! Για οποιαδήποτε πληροφορία,