static-aside-menu-toggler
gkSearch

Ναύπλιο - Μυκήνες - Τολό - Ορεινή Αρκαδία

1η ημέρα : Θεσσαλονίκη – Κατερίνη – Λάρισα – Βόλο – Λαμία - Επίδαυρο - Τολό

Coach Tour

Συγκέντρωση και αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί για μία διαδρομή που θα περάσει από Βόλο, Αλαμάνα και Ισθμό Κορίνθου. Άφιξη στην κλασική Επίδαυρο, περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο και στη συνέχεια αναχώρηση για Τολό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. 

2η ΜΕΡΑ : Τολό– Ορεινή Αρκαδία ( Βυτίνα – Δημητσάνα Στεμνίτσα )

ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΥΚΗΝΕΣ ΤΟΛΟ ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ 02

Πρωινό και αναχώρηση για τη Βυτίνα χτισμένη σε υψόμετρο 1.033μ. σε μια κοιλάδα στους πρόποδες του Μαινάλου, η Βυτίνα είναι ταυτισμένη με τις ομορφιές του φθινοπώρου και του χειμώνα έχει χαρακτηριστεί ως το «στολίδι του Μαινάλου». Τα παλιά πετρόχτιστα σπίτια της έχουν μια ιδιαίτερη αρχιτεκτονική φυσιογνωμία που θα θαυμάσουμε περπατώντας στα σοκάκια του χωριού. Συνεχίζουμε για την Δημητσάνα την Κυρά της Αρκαδίας που σε ταξιδεύει στον χρόνο. Θα δούμε την
βιβλιοθήκη που λειτουργεί από το 1764 και θα επισκεφθούμε το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα σε τοπική ταβέρνα της περιοχής. Επόμενη στάση στην Στεμνίτσα με τους πιο φημισμένους μεταλλοτεχνίες της Ελλάδος, μια παραδοσιακή συντεχνία που διατηρείται μέχρι και σήμερα. Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια, θα δούμε το καμπαναριό –ωρολογοστάσιο στην κεντρική πλατεία που χτίστηκε από τηνιακό μαρμαρά το 1877 και τον Ναό του Αγίου Γεωργίου με τοιχογραφίες του Φώτη Κόντογλου. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, ψώνια και καφέ. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Το βράδυ ομαδική προαιρετική διασκέδαση.

3η ημέρα Τολό - Ναύπλιο - Παλαμήδι

ΠΑΚΕΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΥΚΗΝΕΣ ΤΟΛΟ ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ 04

Πρόγευμα και αναχώρηση για το πανέμορφο Ναύπλιο, πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας. Είναι γνωστό για το Μπούρτζι, μικρό φρούριο χτισμένο σε νησίδα μέσα στο λιμάνι, για το Παλαμήδι, ενετικό φρούριο που δεσπόζει στην πόλη, για την Ακροναυπλία ενετικό φρούριο, επί της ομώνυμης χέρσο - νησίδας. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια της πόλης με την πλούσια αγορά και τη μεγάλη πλατεία Συντάγματος. Το μεσημέρι ελεύθεροι στην όμορφη πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα.

 

4η ημέρα Τολό – Πόρτο Χέλι – Σπέτσες – Ύδρα

ΠΑΚΕΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΥΚΗΝΕΣ ΤΟΛΟ ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ 05

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφτούμε το κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι με τον κλειστό κόλπο και την εντυπωσιακή φύση που το κυκλώνει . Χρόνος ελεύθερος στη παραλία και τη μαρίνα με τα σκάφη μέχρι τη στιγμή που θα επιστρέψουμε στο Τολό. Στη συνέχεια προτείνουμε προαιρετική κρουαζιέρα στις Σπέτσες και την Ύδρα. Οι Σπέτσες με τα πολλά μνημεία και τα κανόνια του ’21 αναδεικνύουν την ιστορική της ταυτότητα. Θα συνεχίσουμε για την αρχοντική Ύδρα Με την πλούσια ιστορία και το Ιστορικό αρχείο-Μουσείο που δεσπόζει στο λιμάνι . Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

 5η ημέρα Τολό - Μυκήνες - Λαμία – Βόλο – Λάρισα – Κατερίνη – Θεσσαλονίκη

ΠΑΚΕΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΥΚΗΝΕΣ ΤΟΛΟ ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ 06

 

Πρόγευμα και αναχώρηση για τις Μυκήνες όπου θα δούμε το Παλάτι των Ατρειδών, τον Τάφο του Αγαμέμνονα και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για Ισθμό, Θήβα, Βόλο. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

 

Ξενοδοχείο  Κατηγ.  Διατροφή Early booking  Τιμή / άτομο  1ο παιδί 2-12
Paradise Lost 3*  3*  Πρωινό 175,00  195,00  125,00
Esperia 3*  3* ημιδιατροφή 205,00  225,00 155,00
Nafplia - Ναύπλιο 2*  2*  Πρωινό 185,00 205,00 145,00
Hotel Elena / Ναύπλιο 2*  2*  Πρωινό 195,00 215,00 155,00
Hotel Rex - Ναύπλιο 3* 3* Πρωινό 229,00 249,00 169,00
Grand Bretagne  4* 4* Πρωινό 299,000 319,00 209,00

 

Παρατηρήσεις: Η εκδρομή πραγματοποιείται με minimum συμμετοχή 25 ατόμων. Early booking τιμή για όσους κάνουν κράτηση έως 14 μέρες πριν την αναχώρηση. (Ενήλικας σε τρίκλινο : όσο η τιμή δικλίνου) και (Επιβάρυνση Μονόκλινου: 35% στην τιμή της εκδρομής)

 

Περιλαμβάνει:

  • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας. 
  • Πρωινό ή ημιδιατροφή ανάλογα με την επιλογή σας Τη μεταφορά, εκδρομές και περιηγήσεις που περιλαμβάνονται στο αναλυτικό μας πρόγραμμα
  • Έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης,ΦΠΑ.

 

Δεν περιλαμβάνει:

  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Φόρος διαμονής. Φιλοδωρήματα,  αχθοφορικά.
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και επείγουσας αερομεταφοράς 5€

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Τιμή από: 195 € / άτομο
  • Διάρκεια: 5 ημέρες / 4 νύχτες
Διαβάστηκε 174 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΝΑΞΟΣ 4 ημερες Βόλος Γύρος Πηλίου »

Ας ταξιδέψουμε μαζί!

Βρείτε το ταξίδι που ταιριάζει σε εσάς. Το περιεχόμενο του ιστότοπου μας ανανεώνεται συνεχώς, οπότε μη ξεχάσετε να μας επισκεφτείτε πάλι! Για οποιαδήποτε πληροφορία,