static-aside-menu-toggler
gkSearch

Σιγκαπούρη

Σιγκαπούρη, ατομικό

 

Μια λαμπερή πρωτεύουσα, μια τροπική πόλη - κράτος, σταυροδρόμι πολιτισμών στην καρδιά της Νοτιοανατολικής Ασίας: η «πόλη του λιονταριού» έχει πολλά πρόσωπα, με κυρίαρχο το υπερμοντέρνο, και προσφέρει ξεχωριστή γοητεία στον επισκέπτη. Σιγκαπούρη, η σύγχρονη αυτή ασιατική Βαβέλ, είναι ένα κράμα λαών και πολιτισμών, ένας κόμβος μεταφορών και διεθνούς εμπορίου, μια χώρα με καλπάζουσα οικιστική ανάπτυξη, εντυπωσιακό πολεοδομικό σχεδιασμό και τροπική Φύση. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του κόσμου και έχει εξελιχθεί σε μία από τις πλουσιότερες χώρες της Ασίας. Η οικονομία της κινείται με ρυθμούς ανάπτυξης από τους πιο υψηλούς στον κόσμο. Για πολλούς θεωρείται, ακόμη και σήμερα, ένα σύγχρονο οικονομικό θαύμα, καθώς έχτισε μια αξιοθαύμαστα σταθερή και δυναμική οικονομία. Η Σιγκαπούρη αποτελεί όραμα και στόχο για τα περισσότερα κράτη της Ασίας λόγω της επιτυχημένης οικονομικής πορείας και της καταπληκτικής προόδου που σημειώνει σε πολλούς τομείς. Μεταμορφώθηκε γρήγορα από ένα μικρό τροπικό ψαροχώρι σε ένα στρατηγικής σημασίας σταυροδρόμι εμπορίου και πολιτισμού, μια πολιτισμική πύλη ανάμεσα στην Ανατολή και στη Δύση. Σήμερα είναι ένας τεχνολογικός παράδεισος, μια σύγχρονη μεγαλούπολη με πληθυσμό περίπου τεσσάρων εκατομμυρίων κατοίκων, μια πόλη λαμπερή και κοσμοπολίτικη. Είναι χτισμένη σε ένα περιορισμένης έκτασης νησί που βρίσκεται λίγο βορειότερα από τον Ισημερινό, στην είσοδο του πορθμού Μαλάκα που έχει πλάτος εξήντα χιλιόμετρα και χωρίζει τη χερσόνησο της Μαλαισίας από τη Σουμάτρα. Στη Σιγκαπούρη το παλιό μπλέκεται χαρούμενα με το καινούργιο στη συνάντηση των ιστορικών κτιρίων με τα μοντέρνα οικοδομήματα. Ανάμεσα στους επιβλητικούς ουρανοξύστες συναντά κανείς παλιούς κινεζικούς ή ινδουιστικούς ναούς, τζαμιά, εκκλησίες και ήσυχες γειτονιές με παραδοσιακά σπίτια βαμμένα σε ζωηρούς χρωματισμούς. Στους δρόμους μπορεί κανείς να δει όλες τις φυλές του κόσμου και όλες τις πιθανές και απίθανες επιμειξίες που συνθέτουν και αναδεικνύουν ένα ξεχωριστό μωσαϊκό πολιτισμών και κουλτούρας, δίνοντας μια μοναδική ταυτότητα στην πόλη. Η πλειονότητα των κατοίκων είναι κινεζικής καταγωγής, ακολουθούν οι Μαλαίοι με τρίτους τους Ινδούς, ενώ βρίσκεις και πολλούς πολίτες του Πακιστάν, του Μπανγκλαντές και της Σρι Λάνκα. Στο ανθρώπινο αυτό μείγμα, με τις τόσο ενδιαφέρουσες φυσιογνωμίες, συνδυάζονται αρμονικά ο δυτικός τρόπος ζωής με την ανατολική σκέψη και φιλοσοφία και αυτό ακριβώς είναι που μετέτρεψε τη Σιγκαπούρη σε ένα θαυμαστό χωνευτήρι της Ασίας.

Ατομικό ταξίδι στην Σιγκαπούρη, 7 ημερών με 795€ σε επιλεγμένα ξενοδοχεία κατ’ άτομο σε δίκλινο και περιλαμβανομένων των φόρων! 

Αναχωρήσεις: 12/3 έως 24/6 & 16/8 έως 4/12/2020

 

 

   

 

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα: Πτήση για Σιγκαπούρη με SCOOT AIRLINES

Πτήση από Αθήνα για Σιγκαπούρη

2η ημέρα: Σιγκαπούρη

Άφιξη στην Σιγκαπούρη και μεταφορά στο ξενοδοχείο σας,

3η ημέρα: Σιγκαπούρη

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερη ημέρα να εξερευνήσετε αυτή την μοναδική Ασιατική πόλη - Προαιρετική ξενάγηση πόλης.

4η ημέρα: Σιγκαπούρη

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερη ημέρα να περπατήσετε στην Κινεζική συνοικία να φωτογραφήσετε τον μυθικό θαλάσσιο λέοντα ή να κάνετε μια βόλτα στο Fountain of Wealth - ένα από τα μεγαλύτερα σιντριβάνια στον κόσμο. Προαιρετική εκδρομή στο νησί Σεντόζα.

5η ημέρα: Σιγκαπούρη

Ελεύθερη ημέρα.

6η ημέρα: Σιγκαπούρη - Αθήνα

Πρωινό στο ξενοδοχείο σας και το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής σας.

7η ημέρα: Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια με την SCOOT
  • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο V LAVENDER
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές από προς αεροδρόμιο ξενοδοχείο
  • Ασφάλεια ταξιδίου
  • Φόροι αεροδρομίων

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φαγητό στο αεροσκάφος και ξεναγήσεις προαιρετικές
  • Προαιρετικό πακέτο ξεναγήσεων 80 ευρώ κατ' άτομο με Αγγλόφωνες ξεναγήσεις

 

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Τιμή από: 795 € / άτομο
  • Διάρκεια: 7 ημέρες / 4 νύχτες
Διαβάστηκε 129 φορές

Ας ταξιδέψουμε μαζί!

Βρείτε το ταξίδι που ταιριάζει σε εσάς. Το περιεχόμενο του ιστότοπου μας ανανεώνεται συνεχώς, οπότε μη ξεχάσετε να μας επισκεφτείτε πάλι! Για οποιαδήποτε πληροφορία,