static-aside-menu-toggler
gkSearch

Καιμακτσαλάν

Φθινοπωρινή απόδραση στο KAIMAK INN 4* στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο με group

Αναχωρήσεις: 19/11

Το Καϊμακτσαλάν σλαβομακεδονικά: Каjмакчалан‎), είναι ένα βουνό στα σύνορα Ελλάδας-Βόρειας Μακεδονίας. Είναι το νοτιότερο μέρος και η υψηλότερη κορυφή, 2521 m, μιας οροσειράς που στα ελληνικά ονομάζεται Βόρας και στα σλαβομακεδονικά Νίτζε. Τα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών διασχίζουν την κορυφή.Είναι το τρίτο ψηλότερο σημείο της Ελλάδας μετά τον Όλυμπο και τον Σμόλικας και το πέμπτο υψηλότερο σημείο στη Βόρεια Μακεδονία.

4 μέρες με πούλμαν Βέροια - Παλ. Άγιος Αθανάσιος (Καιμακτσαλάν) - Καταρράκτες Έδεσσας - Υπαίθριο Μουσείο Νερού - Βαρόσι - Λουτρά Αριδαίας (Πόζαρ) - Μουσείο Πέλλας - Σχολή Αριστοτέλους - Πάρκο Αγ. Νικολάου Ναούσης -Καϊμακτσαλάν - Νυμφαίο. Διαμονή στο πολυτελές στο ΚΑΙΜΑΚ ΙΝΝ RESORT & SPA 4* Sup. στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο, κοντά στο χωριό με ημιδιατροφή. 

 

 

 

01 Ημέρα: Αθήνα – Βέροια – Παλ. Άγιος Αθανάσιος (Καιμακτσαλάν)

Αναχώρηση από Αθήνα στις 06:30 για την πανέμορφη πόλη της Βέροιας, ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την πόλη και συνεχιζουμε την διαδρομή μας μέσω της πολύνερης Έδεσσας για τον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Άγ.Αθανασίου, ένα από τα πιο φημισμένα ορεινά χωριά της Ελλάδας στους πρόποδες του Βόρρα (Καϊμακτσαλάν) με μοναδική Μακεδονική αρχιτεκτονική, θεωρείται η Αράχοβα του βορρά. Άφιξη και εγκατάσταση στο ΚΑΙΜΑΚ ΙΝΝ RESORT & SPA 4* Sup. κοντά στο χωριό. Τακτοποίηση στα πολυτελή δωμάτια. Το βράδυ δείπνο.

02 Ημέρα: Καταρράκτες Έδεσσας - Υπαίθριο Μουσείο Νερού - Βαρόσι - Λουτρά Αριδαίας (Πόζαρ)

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την Έδεσσα για μία ξεχωριστή περιπατητική ξενάγηση (έξοδα ατομικά) με συνοδεία τοπικού φορέα. Πρώτα θα θαυμάσουμε τον μεγάλο καταρράκτη “Κάρανο” και το Υπαίθριο Μουσείο Νερού. Θα περπατήσουμε μέχρι την παραδοσιακή συνοικία Βαρόσι και το Λαογραφικό της Μουσείο. Αργότερα αναχώρηση για τα Λουτρά Πόζαρ Αριδαίας με τις ιαματικές πηγές Λουτροθεραπείας - Ποσιθεραπείας. Γνωρίστε τις ευεργετικές τους ιδιότητες στην εξωτερική φυσική πισίνα ή απολαύστε τον καφέ σας δίπλα στις εντυπωσιακές πηγές. Το απόγευμα επιστροφ ή στο ξενιδι . Δείπνο.

03 Ημέρα: Μουσείο Πέλλας - Σχολή Αριστοτέλους - Πάρκο Αγ. Νικολάου Ναούσης

Μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας, που υπήρξε η γενέτειρα σπουδαίων Μακεδόνων, με τον Μέγα Αλέξανδρο να έχει την κυρίαρχη θέση. Συνεχίζουμε για την Σχολή Αριστοτέλους στη θέση Μίεζα και επίσκεψη (έξοδα ατομικά) στον αυθεντικό χώρο εκεί που ο μέγιστος φιλόσοφος δίδαξε το μεγαλείο της κλασικής ελληνικής σκέψης στον μέγιστο των Ελλήνων και τους άλλους ευπατρίδες της Μακεδονικής Αυλής. Το μεσημέρι θα μας βρει να απολαμβάνουμε το μοναδικό τοπίο στο πάρκο του Αγίου Νικολάου Ναούσης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ δείπνο.

04 Ημέρα: Καϊμακτσαλάν - Νυμφαίο - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τις πλαγιές του όρους Βίτσι, θα επισκεφθούμε τον διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό του Νυμφαίου που με βάση τους τουριστικούς οδηγούς αποτελεί ένα από τα 10 ομορφότερα χωριά της Ελλάδος. Εκεί θα επισκεφτούμε τον Αρκτούρο το κέντρο ενημέρωσης για την προστασία της αρκούδας( έξοδα ατομικά), θα έχουμε χρόνο για γνωριμία με το χωριό και επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

  

Περιλαμβάνει:

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο πολυτελές στο ΚΑΙΜΑΚ ΙΝΝ RESORT & SPA 4* Sup. στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο, κοντά στο χωριό
  • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Στις τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/σουίτας, που ισχύειαπό την 1η Ιανουαρίου 2018.

Η χρέωση ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση είναι: Ξεν/χειο 4*: € 3,00 και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγής, μέσω διευκρινιστικής εγκυκλίου του υπουργείουοικονομικών, του τρόπου απόδοσης του ανωτέρω φόρου ή άλλου φόρου/τέλους, η τιμολογιακή πολιτική μας θα τροποποιηθεί αναλόγως.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων. Η σειρά των εκδρομών – επισκέψεων ενδέχεται να αλλάξει χωρίς ναπαραλειφθεί κάποια από αυτές.

 

 

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Τιμή από: 258 € / άτομο
  • Διάρκεια: 4 ημέρες / 3 νύχτες
Διαβάστηκε 270 φορές

Ας ταξιδέψουμε μαζί!

Βρείτε το ταξίδι που ταιριάζει σε εσάς. Το περιεχόμενο του ιστότοπου μας ανανεώνεται συνεχώς, οπότε μη ξεχάσετε να μας επισκεφτείτε πάλι! Για οποιαδήποτε πληροφορία,